Performigt eller inte?

Idag har jag haft mitt första handledarmöte inom ramen för mitt självständiga arbete. Så mycket frågor och resonemang som behöver blötas och stötas på 2 timmar. Jag befinner mig fortfarande i pålägg 1 som efter i fredags går under temat ”point-of-view-koreografi”. Diskuterade fram lite möjlig litteratur att referera till vilket just nu känns primärt eftersom jag vill hitta saker som stödjer visst resonemang. Ibland känns det som jag är helt på rätt spår och ibland känner jag mig helt lost. Vad gäller pålägg 1 känner jag en tydlig förankring i koreografibegreppet så just nu känns inte det som ett ”problem”, nästa grej blir att omsätta materialet som blivit från filmsnuttarna på Gärdet och försöka förankra det i ett så småningom performativt förhållningssätt med Veronika. Jag märker på mig själv att jag gärna vill nörda in i ett pålägg, när jag egentligen ska skissa fram olika pålägg som intresserar mig. Inombords blir det lite kollision. Men jag väljer att se kollisioner som något bra just nu. En ska vara i stunden, öppen för vad som sker och samtidigt projicera vad som kommer här näst.

Just nu sitter jag i skolan för första gången på 2 veckor typ. Blir ju mest repa föreställningen på Kulturhuset, yoga och skriva uppsats no days. Väntar på att bibblan ska öppna så jag kan låna hem en intressant avhandling som jag tror kan funka som en bra källa till mitt arbete och sen ska jag vidare till mitt nya jobb Kulturama, för att vikariera på 3 klasser ikväll.

Håll utkik här igen på fredag!

4-bildsserie 2011-10-02 kl. 13.16
I bild: Min fyllda hjärna efter ett handledarmöte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *