Elektroniskt CV is the new black

Jag är lite less på fenomenet CV. Att sälja sig själv i pappersform och sen tro att ens kompetens OCH personlighet på ett kreativt sätt ska nå vederbörande. Samtidigt är jag en tänkare med ständigt pågående projekt igång och kände att jag behövde en EGEN plattform där allt är möjligt och där jag är min egen chef. Jag kommer använda min webb som både elektroniskt CV och kreativt bollplank när jag går in och ur olika processer i mitt skapande och hoppas det blir en bra kombo för att binda ihop kompetens och personlighet i ett enda paket.

Just nu är webben hemlig och jag kommer nog låta den vara det en stund till, jag får se när ett bra läge för att outa isabelljohansson.com kommer. Som det känns nu är hemligt bäst. Att jobba i det tysta och sen – BOM! Ja precis, det är så jag jobbar. Tyst först och sen – BOOM!

IMG_0010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *