Allt på en gång

Wow.

Nu var det längesen jag slängde iväg ett inlägg här. Konstaterade just genom lite efterspaning att det hänt MYCKET med arbetet sen jag skrev sist. Bland annat strök jag pålägg 3, det kändes bara för övermäktigt. Först var jag deppig -men sen blev jag glad! Och insåg hur bra det skulle bli med en ogräsplockad metod. Jag och Veronica jobbade på som bara den med dockorna/pålägg 2 och jag fick till en hoper sköna insikter kring hierarkier, roller och blickens närvaro. Så småningom behövde jag etablera mig själv i arbetet och hamnade slutligen i ett läge med mig själv som performer (!?) Snacka om totalvändning. Såklart var min partner sjukt förstående och nu under jul har jag labbat med mig själv på olika sätt. Skulle ljuga om jag sa att det varit enkelt och kan erkänna att den sista veckan innan jul var en enda känslomässig bergocdalbana. Stackars min handledare (haha).

Men nu är jag back on track. Jag jobbar hårt i studio och hårt med texten. Det slutliga scoret är klart och ska bara planteras i mig, jag finular också på en kreativ lösning till att slippa snacka inför folk. För mig hopar det sig bara i huvudet om jag måste performa OCH snacka. Antingen är en flåsig och andfådd, eller så skakar en av ren nervositet. Hmm.. Jag har nog kommit på en smart grej, men ska bara få igenom det med min handledare i morgon. SÄLJA IN FÖRSLAGET RIKTIGT HÅRT!

DEADLINE FÖR TEXTEN ÄR PÅ FREDAG. GAAAAH, som just nu känns 294503 ljusår bort.

För den som har möjlighet att se scoret till ”Food put on bread to make a sandwich” kan komma till DOCH på måndag klockan 13.00. Jag visar scoret i Studio 10.

Tjofräs!

IMG_1987

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *