ADDITION som PDF – varsågod och läs!

Befinner mig i Karlstad just nu på praktik (verksamhetsförlagd utbildning) som det så fint kallas i den akademiska världen. Jag undervisar och njuter av ett vintrigt Värmland och varvar praktiken med lite skidåkning. För första gången på 1000 år är det lite skönt med en paus från mitt älskade Stockholm faktiskt. Är helt säker på att jag när 3 veckor passerat fått tillbaka min storstadscraving, men det är aldrig fel med lite miljöombyte. Inte minst för inspirationen! Ett längre upplägg för undervisning i improvisation har växt fram under veckan + en helt ny Jazz -klass som jag fått pröva för både 1or och 3or på gymnasiet. Så otroligt nyttigt att tvingas genomföra HELA lektioner för olika målgrupper.

Just nu befinner jag mig i en passage där planen för resten av våren och sommaren står i fokus. Ska uppdatera fliken under ”about” så fort jag kommit tillbaka till Stockholm och haft ett möte med Benjamin då det förhoppningsvis blivit lite klarare kring en del uppdrag jag fått till mig inför våren.

Nu kan en läsa min uppsats ”ADDITION – Food put on bread to make a score”, och jag tar mer än gärna emot tankar/frågor/kommentarer på texten eftersom jag har en liten tanke om att skapa en föreläsning med tillhörande praktisk del i ämnet så småningom. En tillbakablick till processen går det att göra under kategorin ”Självständigt arbete i koreografi” som ni finner HÄR.

VARSÅGOD OCH LÄS!

FRAMSIDA + ABSTRAKT

UPPSATSEN

 

IMG_3222
Texten helt klar för inlämning i skolans bibbla
IMG_3308
”ADDITION” Praktisk redovisning
IMG_3306
”ADDITION” Praktisk redovisning
IMG_3302
”ADDITION” Praktisk redovisning

Nu ska jag drick upp mitt kaffe, det är söndag och vädret är helt magiskt så jag funderar på att dra på mig långkalsongerna för en långpromenad runt Klarälven med en podcast i öronen.

Tjao!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *