Livet i 190 – en sann klyscha

Oj, vilket crazy vecka detta varit.

Vet inte var jag ska börja.

Har typ 948560249583049 olika smågrejer igång nu + någon enstaka smärre gigantisk grej ihop med strategi, planering, dans, skola, examination, yoga, kärleksrelationen, lära-ut-dans-jobb, dansa-solo-själv-jobb, administration, layout, kreativitet, genus, normer, mat, ringa ett samtal, andas.

I förbifarten kammade jag (och mitt crew Dagvatten) hem 60.000 kr för att kunna maxa ett av våra projekt ”Scenkonst & danspedagogik TILLSAMMANS” till ännu bättre. Så fett, och vi är så glada.

I morgon ska jag examineras i didaktik. Har valt genus som tema. Faktiskt första gången på 4 år som jag väljer att axla ämnet. Känns skitbra och kul och jag hoppas det kommer kännas lika bra i morgon efter redovisningen så att jag eventuellt kan lägga ut mitt upplägg här. Var längesen jag fyllde på under kategorin referenser och undervisning.

Tjao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *