En platt plattform

Ok. Det här med data och framförallt motorn bakom en webbsida är väl inte riktigt min grej, så därför kan jag väl erkänna hur dålig jag varit på att uppdatera här under våren.

Jag har jobbat som fan med Dagvatten -grejer, vi är verkligen på G nu och ”TILLSAMMANS” har expanderat – precis som vi ville inför andra året med projektet. Jag har varit iväg själv som performer i ett soloprojekt via Länsmusiken i Stockholm. Sjukt fint samarbete med storband, jazzimpro och jättemycket glada människor i publiken. Suveränt!

Det blev också klart för någon vecka sedan att jag ska ingå i ett ”team” i Tyresö under sommaren, som jobbar i ett kulturprojekt för barn. Jag var på rätt plats, vid rätt tidpunkt kan man säga och nästa vecka ska jag på ett första team -möte med de andra i projektet. Nu väntar jag bara på EN PUSSELBIT TILL, sen kan jag pusta ut iaf gällande sommarens form.

Det återstår 5 veckor kvar i skolan. Vilket innebär att jag till hösten kliver in i mitt SISTA ÅR (!?) på min utbildning. So far vill jag bara tacka min arma kropp som typ jämt och alltid ställt upp (peppar peppar) i nästan 4 års tid på en rätt hård utbildning, både fysiskt och psykiskt. MEN! Så kul är det/har varit och sista året kommer säkert bli fenomenalt och en fest på alla sätt och vis.

Jag har även vikarierat lite på en av Stockholms större Estetiska gymnasieskolor under våren. Värsta drömmen! Flera elever har frågat om jag håller klasser på högre nivå i höst runt om i Stockholm. Kanske ska lägga in ett förslag hos chefen på Kulturama om det? Hursomhelst, ska jag försöka bli bättre på att nyttja detta forum under sommarjobbandet och hösten så rätt information framgår i rättan tid. När skolan är slut och alla uppgifter inlämnade ska jag även lägga upp lite fler länkar och referenser under undervisning. Gjorde ett jätteintressant arbete med genus -tema för ett tag sen som jag tror kan vara kul att titta på.

Hej-pa

mig2

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *