Nyårslöftet

Nu är spelreglerna för sommaren fastställda och ALLA pusselbitar föll på plats alldeles nyss genom ett bra besked via mailen. Med lite klippa och klistra så kommer jag from now on INTE knega på ett ”vanligt sommarjobb” utan istället ägna sommaren åt främst två saker – DANSPEDAGOGIK & SCENKONST (och lite ledighet/resa). Nöjdhetskänslan är total eftersom jag någonstans innerst inne lite lovade mig själv genom något slag inofficiellt nyårslöfte att jag hädan efter (med min kompetens) bara ska jobba med det som rör dans, danskonst, danspedagogik, koreografi och scenkonst. Nu blir det så! H a l e l u j a!

SÅHÄR SER PLANEN UT:

13-17 juni, Läger 1 med ”TILLSAMMANS” (Grums)

17 juni, föreställning med de minsta kidsen (Grums)

18 juni, workshop Sommarresidens på DOCH (Stockholm)

25-28 juni, mini -residens med Dagvatten i samarbete med Dansstudion, Karlstad (Karlstad)

29 juni – 3 juli, läger 2 ”TILLSAMMANS” (Grums)

2 juli, flashmob med kidsen någonstans i (Grums)

3 juli, föreställning med kidsen i läger 2 (Grums)

4-11 juli, En vecka i Rovinj med Anton (!) (Kroatien)

13-24 juli, researcharbete – Sommarresidens DOCH (Stockholm)

27-31 juli, Max Stone på Ackis (Stockholm)

3-14 aug, Kultur/musikalprojekt Tyresö (Stockholm, Tyresö)

Jag kommer uppdatera mer ingående allt eftersom. Inom några veckor börjar jag en konstnärlig research via skolans sommarresidens under temat abstrakt jazzdans och såklart liksom arbetet med mitt självständiga i koreografi blir processen dokumenterad här. Men nu ska jag bara pusta ut och vara glad över att allt klaffade tillslut efter en del snabba, våghalsade beslut, lite tur och framförhållning.

Ajdö.

shutterstock_sommarhälsning_540

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *