FRILANSVÅREN 2017

REPERTOAR MED STUDENTER I ÅK 3, DOCH (februari/mars)
Under slutet på februari/början av mars kommer studenter i åk 3 på Institutionen för danspedagogik (Dans & Cirkushögskolan) som har inriktning jazzdans, arbeta med instudering av dansstycket ”SPAGETTIDANSEN”.

”WANNABE” (april)
Gästkoreograf till årets avgångselever (åk 3), vid Sundstagymnasiet i Karlstad. Stycket har just nu arbetsnamnet  ”WANNABE” och spelas för publik i mitten på april.

”UFO” (maj)
Ett Skapande skola -projekt inom ramen för scenkonstplattformen Dagvattens (www.dagvattendans.se) verksamhet, under temat mångfald och inkludering. Föreställningen ”UFO” har premiär och spelas på skolor i Värmland (Grums kommun) under maj månad. I samband med projektet kommer dansklasser/repertoar att erbjudas för dansverksamma i Värmland.

Medverkande: Clara Björck & Matilda Olofsson.

”TILLSAMMANS” (juni)
Ett scenkonstprojekt för barn och unga i Grums kommun med omnejd inom ramen för scenkonstplattformen Dagvattens verksamhet. Projektet genomförs under juni månad. För mer information, klicka här!

Medverkande: Veronika Tybell, Matilda Olofsson, Anne Rönkkö

KARLSTADS UNIVERSITET: Dans & scenisk produktion 1 / 7,5 hp (juni, juli)
Ansvarig för innehållet i ovanstående sommarkurs genom Karlstads universitet. Kursen syftar till att undersöka sceniskt arbete, koreografi, eget skapande, reflektion över eget och andras konstnärliga arbete,instuderingsteknik och rollanalys.
För mer information, klicka här!

Utöver ovanstående uppdrag har jag min fasta punkt på Lidingö stads kultur & fritidsförvaltning, som dansansvarig för fritidsgårdarnas kulturprofilerade ungdomsverksamhet.

För samarbeten och större projekt, hänvisar jag till hösten 2017. Vid mindre förfrågningar gällande workshops etc, vänligen mejla till: isabell@dagvattendans.se

IMG_9699

TJAO!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *