Idrottslärare och dans

Under hösten ska jag göra ett samarbete en gymnasieskola i Stockholm. Jag kommer cirkulera där som danspedagog i ett team med en idrottslärare den här terminen med fokus på dans. Som det ser ut nu ska vi utgå från en film när mallen för allt didaktiskt läggs och den ska även ligga som grund för min ingång i dans. Jag har bara gjort en skiss med stora penseldrag över hur jag tänker jobba och eftersom jag gästade skolan kort förra hösten känns det skönt att veta ”vad jag har att vänta” på ett ungefär. Projektet ska resultera i att eleverna skapar något själva i slutändan, vilket ju känns toppen eftersom jag inspireras så mycket av improvisation och eget skapande. Tror det blir en hel del av den varan i projektet om jag ska vara ärlig! Lovar att dela med mig av tankarna under projektets gång här :)

klick melila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *