Food put on bread to make a sandwich

En ganska stor del av mitt  förhållningssätt till scenkonst och danspedagogik är ordet koreografi. Som det står i min biografi under ”about” inspireras jag av vilken skepnad begreppet koreografi kan te sig genom. För mig behöver det absolut inte bara handla om dans och min egen dansande kropp. Från och med v. 46 går jag in i vad som slutligen ska bli mitt konstnärligt självständiga arbete i just ämnet – KOREOGRAFI. Det känns helt fantastiskt att snart kunna tillgodoräkna mig 1,5 års fördjupning och nördande i ämnet och som avslut få grotta in mig i en konstnärlig process utan att veta vad för resultat som faktiskt visar sig i slutändan. Jag har redan börjat tjuvstarta lite och idag haft ett pepptalk med min fantastiska handledare. Kändes topp i knopp och kropp efteråt!

Min förhoppning är att arbetet ska kunna publiceras här så småningom, i vilken skepnad det nu vill te sig..
Bild 2014-10-21 kl. 15.31

Och till sist – glöm aldrig kaffet!

#konstnärligaprocessersbästavän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *