Peppad med PM

Nu är det verkligen inte långt kvar innan mitt officiellt elektroniska CV ska publiceras så att omvärlden får se vad jag och min gode vän Benjamin har jobbat med hela hösten. En sak har jag lärt mig (även om jag redan visste) och det är att saker och ting tar tid. Kan bli så trött på mitt ivriga mig ibland som vill att allt ska ske helst igår. Nu är det mest små saker kvar som vi måste fixa innan det blir dags att publicera forumet, sen har jag självklart redan nu NYA planer och mål med sidan. Det är sånt jag kommer fortsätta jobba med, på precis det sätt som jag själv vill. En kul grej som slog mig var vilken utveckling jag och Benjamin gjort på varsitt håll (dansare vs. fotograf) om man jämför med första gången han skulle fota mig (för 3,5 år sen). Ett privilegium att få jobba med en så hjälpsam och begåvad kompis.

I nästa vecka drar jag igång min research i koreografi och jag räknar med att publicera mitt PM här på fredag (alt måndag om en vecka) för den som också vill följa med och nörda in sig i mitt arbete. Förmodligen kommer jag behöva en dansare till ett avsnitt i researchen. Men det kan jag återkomma med längre fram! Dagen fortsätter med repetitioner av föreställningen ”Beauty..”, med premiär i december på Kulturhuset. Biljetter går att köpa på kulturhusets webb (länk finns om man klickar på jordgloben i ”work” där jag annonserar om föreställningen).

_MG_6486

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *